penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz
" Mengapa bayar LEBIH sedangkan anda MAMPU memilikinya dengan harga yang RENDAH untuk kesihatan anda yang TINGGI nilainya?"
Dapatkan dari kami, Produk perawatan air berjenama Imtiyaaz NANO Alkaline Treatment System. Harga jualan RM1788.00. Hubungi kami hari ini untuk mendapatkannya dengan harga serendah:
....RM598.00 seunit sahaja!
penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz
                           
........................................................................................................................

Kenapa memilihi jenama Imtiyaaz?

 1. MURAH.
 2. Berkualiti setaraf dengan JENAMA yang MAHAL.

Apakah dia Imtiyaaz NANO Alkaline Treatment System?

Teknologi kesihatan pada abad ke-21 menggunakan air Berteknologi NANO yang sangat baik untuk kesihatan. Air Berteknologi NANO dihasilkan melalui teknologi bio-ware yang menggabungkan Bio seramik semulajadi jepun dengan kadar ketulenan yang tinggi, serta bahan plastik berkualiti. Air Berteknologi yang mengandungi NANO yang kaya dengan oksigen dimana ia adalah dalam butiran molekul air yang sangat halus. Cara pemprosesan berteknologi tinggi akan menghasilkan tenaga nano di dalam air yang dipanggil Air berteknologi NANO.

Minum air Berteknologi Nano IMTIYAAZ mampu meningkatkan sistem metabolisma badan. Air Berteknologi Nano IMTIYAAZ bukan sahaja dapat memberi tenaga tambahan malah ia juga dapat meningkatkan daya ketahanan badan kita serta mencegah penyakit-penyakit moden. Air yang terhasil dari Penapis Air IMTIYAAZ mengandungi 5 kelebihan yang utama:

penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz
 1. Mengandungi tahap alkali yang tinggi yang berupaya menyingkirkan segala toksid dalam badan hasil daripada pemakanan yang tidak seimbang.
 2. Mengandungi kadar oksigen dan mineral yang tinggi yang diperlukan oleh badan manusia.
 3. Molekul air yang halus (Teknologi NANO) dan mudah diserap oleh badan manusia.
 4. Bersih, selamat dan tidak mengandungi kandungan yang membahayakan kesihatan.
 5. Bahan-bahan yang digunakan adalah dari sumber yang halal & suci dan boleh diminum tanpa was-was.
 

Apakah pertalian di antara bahan NANO tenaga?

Bila molekul elemen menjadi kian kecil, electron yang menyelubungi atom-atom pada elemen-elemen akan menjadi aktif. Oleh itu, bahan yang berlainan elemen-elemen bila bersaiz nanometer, ia akan menghasilkan medan elektrik yang aktif yang dipanggil medan tenaga.

penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz
 1. Big water molecule clusters (H2O) which are not easily absorbed into body cell. Molekul yang besar dan berselerak tidak dapat menembusi sel-sel badan kita, tetapi molekul yang tersusun dan kecil dapat menembusi sel-sel daral dengan mudah dan memperbaiki sistem metabolisme dan perrtahanan badan.
 2. Energy water with small water molecule clusters (H2O) are easily absorbed into the body’s cell. Its high solubility effectively enhance the absorption of nutrient by our body.
  Molekul yang kecil menembusi sel-sel badan membekalkan oksigen yang secukupnya, demi membantu memperbaiki pengaliran darah dan meningkatkan daya hidup sel tubuh, memberi anda gaya hidup yang sihat.
 3. High dissolving power of energy water, binds to the waste toxins in our bodies and “flushes” them our through urine, sweat and etc.
  Akhirnya molekul-molekul kecil menyingkirkan toksin di sel-sel dan dikeluarkan melalui sistem pembuangan badan.
 
............................................................................................................................
 

TABUNG PRE (LUAR) - Penapis Sedimen PP

Langkah pertama untuk menangkis karat, habuk, tanah, sisa-sisa tercemar, klorin dan sebagainya.Cadangan penukaran: 3 hingga 6 bulan bergantung kepada keadaan air paip.

TABUNG A – Karbon yang diaktifkan dengan Granular NSF + KDF-55

Untuk menyerap bahan seperti bau, rasa, besi berat, klorin yang berlebihan, dan bahan pencemar yang lain.Cadangan penukaran: 12 bulan bergantung kepada keadaan air paip.

TABUNG B – Blok Karbon Aktif

Untuk menyerap warna, bau, sisa-sisa toksik (klorin, trihalometana, bahan kimia organik) dan radioaktif. Cadangan penukaran: 18 bulan bergantung kepada keadaan air paip.

TABUNG C – Penapis Tenaga Optimum

 • Mengandungi lebih daripada 10 jenis mineral dan ion negatif yang diperlukan untuk badan manusia.
 • Memperbaiki nilai pH air mendekati kealkalian.
 • Mempunyai kesan anti-oksida.
 • Memecahkan molekul air kepada pecahan kecil untuk penyerapan lebih baik dan memperbanyakkan kandungan oksigen dalam air.

Cadangan penukaran : 5 tahun bergantung kepada keadaan air paip.

TABUNG D - Blok Karbon Aktif Nano Perak

Menggunakan teknologi Nano dari Jepun yang dapat mengelak pertumbuhan bakteria secara berkesan. Membantu menangkiskan bahan kimia yang bahaya, sisa-sisa radioaktif dan besi berat (aluminium, merkuri dan sebagainya) yang mengancam kesihatan kita. Cadangan penukaran: 24 bulan bergantung kepada keadaan air paip.

............................................................................................................................
penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz

S : Ingin ANDA memiliki Imtiyaaz NANO Alkaline Treatment System?

J : Saya sudah memiliki PENAPIS AIR cap X. Untuk apa lagi saya membelinya?
 
S : BAGUS. Anda memang menjaga kesihatan diri anda, isteri/suami dan anak-anak anda. Bagaimana dengan:
 • Ibu dan ayah anda?
 • Ibu dan Bapa Mertua anda?
 

Sudah tentu mereka juga memerlukan air yang dirawat, bersih dari klorin, toxic, logam berat dan lain-lain lagi kuman dan bakteria yang terdapat dalam air yang mereka minum. Adakah anda benar-benar mengambil berat tentang kesihatan mereka?

Jadilah anak yang soleh dan solehah. Kenangkan jasa mereka dengan membelikan mereka seunit Imtiyaaz NANO Alkaline Treatment System sebagai tanda kasih dan sayang anda terhadap mereka.

Dengan harga yang begitu MURAH, sudah tentu tiada masalah!

.............................................................................................................................

SERVIS PENUKARAN :

Kami turut membekalkan semua tabung yang diperlukan. Hubungi kami ketika penukaran perlu dibuat nanti.

KOS :

Harga bagi setiap tabung adalah seperti berikut:

 1. TABUNG PRE (LUAR) : RM35.00 (3 - 6 bulan)
 2. TABUNG A : RM80.00 (12 bulan)
 3. TABUNG B : RM90.00 (18 bulan)
 4. TABUNG C : RM120.00 (60 bulan)
 5. TABUNG D : RM115.00 (24 bulan)
   
Pada setiap label yang di lekatkan pada setiap tabung terdapat tempoh penggunaan serta tarikh pemasangannya.
                           
..............................................................................................................................
 
 

Ya! Saya YAKIN dengan kualiti dan saya BERMINAT. Apa yang saya PERLU lakukan?


:: Apa Yang Perlu ANDA lakukan ::

Hantarkan maklumat seperti:

  • Nama
  • No. Telefon Bimbit
  • No. Telefon rumah/pejabat
  • Alamat penghantaran
  • Bukti pembayaran RM598.00 (Wang pos, slip bank @ transfer)
  * Untuk membuat PEMBAYARAN klik di sini
Melalui:

i. Emel ke hayatmohdnazir@yahoo.com.my atau

ii. Faksmili ke 03-8733 7246
 

Setelah menerima tempahan serta bukti pembayaran anda, kami akan menguruskan penghantaran terus produk IMTIYAAZ ke alamat yang dinyatakan. Anda akan menerima produk tersebut dalam tempoh selewat-lewatnya 7 hari bekerja. Penghantaran adalah PERCUMA!

Kami YAKIN dengan kualiti produk edaran kami. Oleh itu kami memberikan:

JAMINAN 30 HARI WANG DIKEMBALIKAN!

:: BAGAIMANA JIKA SAYA TIDAK BERPUASHATI DENGAN PRODUK IMTIYAAZ YANG DITERIMA SEDANGKAN PEMBAYARAN TELAH DIBUAT?

Anda BERHAK mendapatkan semula duit anda 100% dengan memohon pembatalan pembelian melalui emel, faksmili atau telefon atau dengan apa cara yang anda fikirkan sesuai. Dengan syarat:

 
 1. Ia dilakukan dalam tempoh 30 hari dari tarikh pembayaran yang anda lakukan.
 2. Produk yang diterima belum digunakan dan hendaklah dikembalikan kepada kami dalam keadaan asal dan baik tanpa sebarang kerosakan. Kos penghantaran hendaklah ditanggung oleh pembeli.
 
Wang anda akan dikembalikan (melalui cek atau online transfer) setelah kami berpuashati dengan produk yang diterima.
 
..............................................................................................................................

Apa Yang Anda Dapat Apabila Membeli Produk Ini? :

Apabila anda membuka kotak produk Imtiyaaz NANO Alkaline Treatment System, anda akan menerima:

   
Badan induk penapis air.
1 set kepala paip.
 
Kad Waranti.
Lampiran Manual Pemasangan Produk.

:: CARA PEMASANGAN ::

Caranya begitu MUDAH. Anda hanya perlu mengikut langkah-langkah berikut:

 
Langkah 1 : Keluarkan Badan Induk dari plastik.
Langkah 2 : Keluarkan Set Kepala Paip Imtiyaaz dari plastik.
 
Langkah 3 : Buka hujung kepala paip di sinki.
 
Langkah 4 : Gantikannya dengan set kepala paip Imtiyaaz
 
Langkah 5 : Terdapat 2 wayar air dari kepala paip Imtiyaaz.
 
Langkah 6 : Pasangkan wayar air berwarna putih ke penyambung masuk (in).
 
Langkah 7 : Pasangkan wayar air berwarna biru ke penyambung keluar (out).   Langkah 8 : Tolak suis khas ke atas (yang terdapat di kepala paip Imtiyaaz).

Selepas selesai pemasangan di atas. Anda boleh membuka paip utama dan air akan mengalir masuk ke badan induk penapis air Imtiyaaz. Biarkan air keluar dari kepala paip Imtiyaaz selama 10 minit. Selepas itu anda boleh menikmati air berkhasiat, bersih dan selamat dengan Imtiyaaz NANO Alkaline Treatment System.

Mudah bukan? Sila lihat VIDEO >>>> untuk gambaran lebih jelas!

* Jika terdapat kebocoran air, kemungkinan anda tidak melakukan Langkah 4, 6 dan 7 dengan betul. Sila pastikan sekali lagi agar ia dipasang dengan ketat dan betul. Anda boleh hubungi kami jika masalah berlarutan.

     
Pemasangannya cukup MUDAH. Orang Perempuan pun boleh pasang!
............................................................................................................................
       
: Pengarah Urusan Hayat Network Sdn. Bhd. Hj. Hayat (tengah) bergambar kenang-kenangan bersama Saudara Amar (Duta produk) ketika pelancaran produk Imtiyaaz.
............................................................................................................................
Hubungi Kami Hari Ini!
012 3146 246 / 03-8733 6246
............................................................................................................................
Diuruskan oleh:

Hayat Network Sdn Bhd

No. 5-2, Jalan 3/9, Pusat Perniagaan Kajang Utama,
43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan
Tel: +603-8733 6246 Faks: +603-8733 7246
Emel : info@hayatnetwork.com
...........................................................................................................................
Hubungi kami d italian 012-3146 246 (Hj. Hayat) untuk maklumat lanjut!
penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz
Hak Cipta Terpelihara Julai 2009 @ Hayat Network Sdn Bhd
MAKLUMAN: Laman Web ini dibina bagi membantu jualan syarikat Hayat Network Sdn Bhd sahaja. Ia tidak mewakili secara langsung misi dan visi pengeluar produk tersebut. Walaubagaimanapun semua maklumat yang dinyatakan bersumberkan info yang diberikan oleh syarikat pengeluar terbabit.
penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz penapis air imtiyaaz
penapis air nano alkaline penapis air nano alkaline penapis air nano alkaline penapis air nano alkaline penapis air nano alkaline penapis air nano alkaline penapis air nano alkaline penapis air nano alkaline penapis air nano alkaline penapis air nano alkaline penapis air nano alkaline penapis air nano alkaline penapis air nano alkaline penapis air nano alkaline penapis air nano alkaline penapis air nano alkaline penapis air nano alkaline penapis air nano alkaline penapis air nano alkaline penapis air nano alkaline penapis air nano alkaline penapis air nano alkaline penapis air nano alkaline penapis air nano alkaline penapis air nano alkaline penapis air nano alkaline penapis air nano alkaline penapis air nano alkaline penapis air nano alkaline penapis air nano alkaline penapis air nano alkaline penapis air nano alkaline penapis air nano alkaline penapis air nano alkaline penapis air nano alkaline